Om EYEBAT

Alla kommunikation är viktig. Genom vår interaktion och kommunikation med våra medmänniskor kan vi skapa mirakel. När vi interagerar med andra växer och utvecklas vi som människor. Kommunikation är därför en ständigt pågående process som vi behöver tänka på.

Jag har utvecklat Tala Aktivt för att hjälpa företag, organisation och individer att ständigt bli bättre på att tala, kommunicera, förhandla och interagera med andra med medmänniskor.

Tala Aktivt utgår i från de behov som kunden har. Det kan vara att få hela företaget att bli bättre på att kommunicera, eller en enskild individ som vill bli bättre på att tala inför publik. Kärnan i Tala Aktivt är att vi utifrån era behov anpassar Tala Aktivt så att era mål nås.

Tillsammans går vi igenom era behov och skräddarsyr ett upplägg och format som passar. Det kan vara alltifrån enkla tips för att komma igång med att tala offentligt, slippa på att bli bättre på att fånga publikens uppmärksamhet eller att hjälpa och stötta den vane talaren och bli än bättre på att fängslas sin publik.

Att Tala Aktivt är att sälja sig själv och skapa intresse för ens person och det som man har att förmedla. Detta är någott vi gör i alla våra interaktioner med andra personer.

Kontakta mig gärna för hur jag kan hjälpa er att bli bättre på att Tala Aktivt.

Kontaktinformation:

Telefon: 0709-25 39 91

E-post: par.bonnestig@eyebat.se

LinkedIN: linkedin.com/in/pär-bönnestig-1507045